Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valószínűségszámítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
320
Segítségeteket kérném. Köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
7. feladat:
piros valószínűsége 0,4
fehér valószínűsége: 0,6
p=3·0,4¹·0,6²=54/125=0,432
8. feladat:
1,3,5,6,8
összes esetek száma (5 alatt 3)=10
kedvező eseteket felsorolom: (3,5,6); (3,6,8), (5,6,8), azaz 3 db
p=3/10
0