Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kompetencia feladatok (3)

Főoldal » Középiskola » Matematika
387
Csatoltam képpet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
s.o.s
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
850 * 4%=34 diák vére lesz AB
-1

1. nap után 200+75=275
2.nap után: 200+2*75=350
3. nap után: 200+3*75=425
4. nap után: 200+4*75=500
5. nap után: 200+5*75=575
6. nap után: 200+6*75=675

5 napra: C válasz
-1

4 henger + 1 kocka = 2 henger+ 2 kocka / - 1 kocka - 2 henger
2 henger = 1 kocka, tehát B válasz
-1