Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kompetencia feladatok (2)

Főoldal » Középiskola » Matematika
497
Csatoltam képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
s.o.s
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
A) 12/20=60 % C válasz
-1

B) 80*(100%-60%)=80*0,4=32 B válasz
-1

6) C válasz
-1

7) 10 mázsa= 10 * 100 kg=1000 kg
1 kosár fa tömege: 23,6 kg, így
1000 kg : 23,6 kg=42,37 kosár, így ha 43, vagy több kosárral vitték be a szállítók, akkor megvan a fa mennyisége
-1