Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kompetencia feladatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
300
Csatoltam képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
s.o.s
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1, A

2, A

3,

1 kis szelet: `640/8` = 80 Ft

1 nagy szelet: `800/8` = 100 Ft

Balázs: 2 nagy + 3 kicsi = `2*100` + `3*80` = 200 + 240 = 440 Ft

Csaba: 3 nagy + 3 kicsi = `3*100` + `3*80` = 300 + 240 = 540 Ft

Krisztián: 8-(2+3)= 3 nagy (300 Ft) és 8-(3+3)= 2 kicsi (160 Ft) = 460 Ft


4, D
0