Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szertném ellenőrizni, hogy jól csináltam e meg

Főoldal » Általános iskola » Matematika
484
Az A(9, 1) B(1, 1) C(3, 5) pont egy trapéz három csúcspontja.
Számítsd ki a trapéz területét, ha a trapéz negyedik csúcspontja
a)D(7, 5) b)D(9, 5) c)D(11, 5) d)D(15, 5)!

előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a = 8

m = 4

a, c = 4; T = `((8+4)*4)/2` = 24

b, c = 6; T = `((8+6)*4)/2` = 28

c, c = 8; T = `((8+8)*4)/2` = 32

d, c = 12; T = `((8+12)*4)/2` = 40
0