Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

11. osztályos matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
362
Add meg annak a körnek az egyenletét, amelynek
a) középpontja az origó, sugara 5 egység
b) középpontja a K( 4,5) pont, sugara 5 egység
c) középpontja a K (-2,3) pont, sugara √5 egység
d) középpontja a K(-3,-5) pont, sugara 10 egység
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

a, `x^2` + `y^2` = 25

b, `(x-4)^2` + `(y-5)^2` = 25

c, `(x+2)^2` + `(y-3)^2` = 5

d, `(x+3)^2` + `(y+5)^2` = 100
0