Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika hazi

Főoldal » Középiskola » Fizika
548
Valaki tudna segiteni? Levezetessel egyutt??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
r=20cm=0,2m
Q₁=4,2*10-8 C
Q₂=-3*10-7 C
F=?
----------------
F=-k*Q₁*Q₂/r²=-9*10⁹Nm²/C²*4,2*10-8C*(-3)*10-7C/(0,2m)²=2835*10-6N=2,835*10-3N
0