Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
336
Nem tudom megoldani a kijelölt feladatot. Megköszönném a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1,

a,

x = 2
y = 2x-1

Behelyettesíted

y = `2*2-1` = 3

A metszéspont koordinátája: O(2;3)`
0