Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Plss

Főoldal » Általános iskola » Fizika
527
Házépítéshez oltott meszet tárolnak egy gödörben. A mész súlya 50000N, a nyomása 2000Pa. Mekkora a
meszesgödör alapterülete?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1

A = `F/p` = `(50000N)/(2000Pa)` = 25 `m^2`
1