Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitség

Főoldal » Általános iskola » Fizika
416
13) Az egyik személyautó súlya 12000N. Négy kereke összesen 0,04m2 felületen érintkezik a talajjal. Mekkora a talajra
ható nyomás?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1

p = `F/A` = `(12000N)/(0.04m^2)` = 300000 Pa
0