Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feladat segítség keres

Főoldal » Általános iskola » Matematika
330
Írd le műveleti jelekkel,majd szamitsd ki!

a(-71)és az 51 összegének a (-4)-szerese
a-(-31és a 4 különbségének az ötödrésze
a 25 ötödrészének és a -22-nek a különbsége
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
((-71) + 51) * (-4) = 80
((-31) - 4)/5 = -7
25/5 - (-22)= 27
0