Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos pls

Főoldal » Általános iskola » Matematika
288
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
23/5=4 egész 3/5
25/7=3 egész 2/7
55/6=9 egész 1/6
17/3=5 egész 2/3
40/9=4 egész 4/9
60/11=5 egész 5/11
42/13=3 egész 3/13
29/8=3 egész 5/8
37/17=2 egész 3/17
52/3=17 egész 1/3
59/7=8 egész 3/7
38/17=2 egész 4/17
91/8=11 egész 3/8
0