Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

§9 Egyenletrendszer

Főoldal » Középiskola » Matematika
487
Oldja meg a következő egyenletrendszert az egész számok halmazán:
4x-3y=3
x-2y=2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

4x-3y=3 és
4x-8y=8
5y=-5
y=-1 és x=0
0