Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tud segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
539
A térbeli H betűt hét egybevágó, 4 cm élű kockából elkészíthető. Számítsd ki, mekkora a test felszíne és terfogata.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
V=7*4³=448 cm3
-2

A=2*(4*4*2db+4*12*4db-4*4*1db)+4*4*4 db=480 cm3
-2