Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 10. Osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
2547
jelölje a és b egy derékszögű háromszög befogóit c pedig az átfogót. Az a oldallal szemben alpha, A b oldallal szemben Béta.
Számítsd ki az alpha szög nagyságát ha b=12cm és c=52cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Cos alfa=12/52
Alfa=76,66 fok
-1