Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Témazáró, segíts

Főoldal » Általános iskola » Matematika
397
Egy háromszög egyik külső szöge 136,egy nem mellette fekvő belső szöge pedig 25 fok. Mekkorák a háromszög hiányzó belső és külső szögei?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Belső szögek:180-136=44 fok, 180-44-25=109 fok
-1

Külső szögek:180-25=155 fok, 180-109=71 fok
-1