Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Témazáró, segíts

Főoldal » Általános iskola » Matematika
498
Egy deltoíd alakú papír sárkány egyik átlója 40 cm. A sárkány területe560 cm. Mekkora a sárkány másik átlója?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
T = `(e*f)/2`

f = `(2*T)/e` = `(2*560)/40` = 28 cm
0