Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Témazáró, segíts

Főoldal » Általános iskola » Matematika
520
Hány oldala van annak a konvex sokszögnek, amelynek belső szögeinek összege 3780?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3780 = `(n-2)*180`

n-2 = `3780/180` = 21

n = 21+2 = 23
0