Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Irracionális számok

Főoldal » Középiskola » Matematika
424
A 2-es feladat megoldását kérem! Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

a, = `2*root()(3)` - `3*root()(3)` + `1/2*4*root()(3)` = `root()(3)`

b, (jobbra) = `3*root()(2)` + `4*root()(2)` - `10*root()(2)` = `-3*root()(2)`

c, (második sor): = `2*6*root()(2)` - `5*root()(2)` - `2*2*root()(2)` = `3*root()(2)`

d, = `3*4*root()(2)` - `5*root()(2)` + `2*3*root()(2)` + `3*2*root()(2)` = `19*root()(2)`
1