Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Irracionális számok

Főoldal » Középiskola » Matematika
391
Ennek a feladatnak a megoldását kérem! Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
5,

a, = 4*3 = 12

b, (jobbra) = `1/4*8` = 2

c, = 2+`2*root()(2)` + 1 = 3+ `root()(8)`

d, (2. sor). = 5-`4*root()(5)` +4 = 9 - `4*root()(5)`

e, = 3+2- `2*root()(6)` = 5+ `2*root()(6)`

f, = `9*2` + `12*root()(6)` + `4*3` = 30 + `12*root()(6)`
0