Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Irracionális számok

Főoldal » Középiskola » Matematika
399
Ennek a feladatnak a megoldását kérem! Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

`root()(12)` = `2*root()(3)`

`root()(27)` = `3*root()(3)`

`root()(54)` = `3*root()(6)`

`root()(75)` = `5*root()(3)`

`root()(162)` = `9*root()(2)`

`root()(108)` = `6*root()(3)`
0