Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
759
Mekkora a 2N nagyságú erő forgatónyomatéka, ha hatásvonalának a forgástengelytől mért távolsága 25 cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
M = `F*k` = `2N*0.25m` =0,5 `Nm`
0