Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol fordítás!

379
Légyszíves valaki segítene magyara le fordítani:
In 2011, Agron appeared as Alice in the horror thriller The Hunters, and as Sarah Hart in the science-fiction action thriller I Am Number Four. Agron appeared in the concert film of Glee, Glee: The 3D Concert Movie. She then played Belle Blake in the film The Family, opposite Robert De Niro, Tommy Lee Jones, and Michelle Pfeiffer. The film was released on September 13, 2013, and received mixed to negative reviews. The Family debuted at #2 in its first weekend with $14.5 million. Critics praised Agron's performance. Tom Medley wrote, "[Agron] gives the best performance in the film as a really sexy teenager coming of sexual age." Writing for The Huffington Post, Zorianna Kit said, "De Niro, Pfeiffer and Jones all brought 100% to their roles. Glee actress Dianna Agron was the stand-out here, shining as the daughter who was falling in love for the first time, while defending her family from total annihilation by the mafia." In 2015, Agron appeared in the political thriller Zipper as Dalia, the intern of a lawyer who is running for office.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Angol, magyar, sos, forditas
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

2
2011-ben jelent meg Agron Alice a horror thriller. A Vadászok, és Sarah Hart a sci-fi akció-thriller I Am Number Four. Agron megjelent a koncertfilm Glee, Glee: The 3D Concert Movie. Ezután játszott Belle Blake a film The Family szemben Robert De Niro, Tommy Lee Jones és Michelle Pfeiffer. A filmet szeptember 13-án, 2013. és kapott vegyes a negatív vélemény. A család debütált # 2 az első hétvégén a 14.500.000 $. A kritikusok dicsérték Agron teljesítményét. Tom Medley írta: "[Agron] adja a legjobb teljesítményt a film, mint egy nagyon szexi tini jön a szexuális korban." Írásban a The Huffington Post Zorianna Kit azt mondta: "De Niro, Pfeiffer és Jones összes benyújtott 100%, hogy saját szerepüket. Glee színésznő Dianna Agron volt a stand-out itt, ragyogó, mint a lánya, aki beleszeret az első alkalommal, miközben védi a családját a teljes pusztulástól a maffia. " 2015-ben, Agron megjelent a politikai thriller Zipper mint Dalia, a gyakornok ügyvéd, aki fut az irodában.
0

2011-ben Agron Alice-ként jelent meg a The Hunters horror thrillerben, és Sarah Hart-ként a tudományos-fantasztikus akció thrillerben, az I Am Number Four-ban. Agron megjelent a Glee koncert filmjében is, Glee: A 3D Koncert Film. Akkor Belle Blake-et játszotta a The Family filmben Robert De Niróval, Tommy Lee Jones-szal, és Michelle Pfeifferrel. A filmet 2013. szeptember 13-án kibocsátották, és vegyes negatív megtekintéseket kapott. A The Family #2 helyen debütált az első hétvégéjén, 14.5 millió dollárral. A kritikusok dicsérték Agron előadását. Tom Medley azt írta, "(Agron) a legjobb teljesítményt hozza ki magából a filmben, egy igazán szexi tinédzserként, aki a szexuális korba lép át." Írnak a The Huffington Postnak, Zorianna Kit azt mondta, "De Niro, Pfeiffer és Jones mindannyian 100 százalékot hoztak ki a szerepükből. Dianna Agron a Glee stand-out színésznője volt, és csodálkozott a lányán, aki az első alkalommal szerelembe esett, miközben próbálta védeni a családját a mafia általi megsemmisítéstől." 2015-ben Agron megjelent Daliaként a Zipperben, egy politikai thrillerben, egy olyan ügyvédnek a gyakornokaként, aki egy irodáért hajt.

1