Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Előre is köszönöm a segítséget!

Főoldal » Középiskola » Matematika
620
Jelölje be a és b egy derékszögű háromszög befogóit, c pedig átfogót. Az a oldallal szemben A(Alfa), a b oldallal szemben B(Béta) szög van.
Számítsa ki az A(Alfa) szög nagyságát, ha b=12cm és c=52cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
cosα=12/52
α=76,66⁰
0