Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika sürgős!

Főoldal » Középiskola » Fizika
557
Az építkezésen egy daru 20m magasra lassan,egyenletesen emel egy 8 tonnás konténert.
Mekkora munkát végez eközben?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sürgős, fizika, munkavégzés
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
W=Ehm·g·h=8000·10·20=1600000J=1,6MJ
0