Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!! Matek! 8.o

Főoldal » Általános iskola » Matematika
389
Le kell adni a matekot és én nagyon nem értem. Csatoltam képet, remélem valaki tud segíteni!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
X1=1
X2=4
0

-x+5: 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0, -1
(x-3)²: 25, 16, 9, 4, 1, 0, 1, 4, 9
A: (1;4)
B: (4;1)
x1=1
x2=4

Ellenőrzésben nem tudok segíteni. A Photomath nevű alkalmazás szépen levezeti, ha gondolod.
Módosítva: 6 éve
2

Köszönöm!
1