Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 6. osztály SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
306
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) 300/500*100 = 60, tehát 60%-át.
b) 0,7/ 35 * 100 = 2 ha-t kell összesen fásítani.
c) 20000 25%-a 5000, ennyivel emeltek, így a tábor ára 25000 ft lett.
d) 300/400*100 = 75, 75%-át ásták fel, még 25% kell.
0