Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 8.o SOS!!! Nagyon sürgős

Főoldal » Általános iskola » Matematika
316
Matek feladat amit le kell adni de ezt nagyon nem értem. Csatoltam képe.
Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Lineáris függvény: az elsőfokú fv pl.: y=5x+8 és a konstans fv. pl.: y=5
Ezért lineáris fv. a 2, 3, 6

Egyenes arányosság: b=0, az egyenes áthalad az origón pl: 5x
Ezért egyenes arányosság a 2,6
1