Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A megoldás kellene nekem elöre köszönöm

Főoldal » Középiskola » Matematika
359
Egyenletek

1 óra
1. Oldjuk meg az egyenleteket a valós számok halmazán!
a, 7 − 2(4x + 5) = −6 + 2(8 − 3x) + 3 Ellenőrizz!
b, −4(2x − 3) − 5(−2x + 1) = −1
c, 1 − 2{3x + 4[5x − 4(3x − 2)]} = −13

4. óra
2. Oldd meg az egyenleteket önállóan a valós számok halmazán!
a, 10 − 3(5x − 2) = −4 + 2(3 − 8x) + 16 Ellenőrizz!
b, −3(2x − 4) − 7(−2x + 1) = −3
c, 30 − 3{2x + 5[4x − 3(2x − 1)]} = 9
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Írtam üzit.
1