Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
338
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A*B= a piros hetest húztad, p=1/32
A+B= pirosat vagy hetest húztál, p=11/32
A*C= a piros királyt vagy a piros ászt húztad, p=2/32
A*D a kihúzott lap egyrészt piros és egyrészt zöld vagy tök vagy makk ami lehetlen, p=0
C*D= a kihúzott lap lehet tök ász, tök király, makk ász, makk király, zöld ász, zöld király, p=6/32
c+D= királyt vagy ászt, vagy zöldet, vaghy makkot, vagy tököt húztunk, p=26/32
A+C= pirosat vagy királyt vagy ászt húztunk, p=14/32
B komplementer*C= a kihúzott lap nem hetes de vagy ász vagy király, magyarán vagy király vagy ász, p=8/32
B* C komlementer = kihúzott lap hetes , p=4/32
0