Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kerlek segitsetek.6ig bekell adnia a testveremnek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
390
A 2es feladat lenne az.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2,

a, c = 41 cm

b, b = 6,25 cm

c, a = 5 cm

d, a = 7 m
0