Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség kéne!

Főoldal » Középiskola » Matematika
303
x^2 + y^2 = 282,5 és x+y=22. x=? , y=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
alkst még megoldotta itt: https://ehazi.hu/q/50549/

egy grafikus megoldást mellékelek
0