Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 8. SOS Térgeometria: hasáb

Főoldal » Általános iskola » Matematika
760
Deltoid alapú hasáb felszínét kell kiszámolni.
a=3 cm
b=5 cm
M=8 cm
A=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
geometria, felszín, 8. osztály
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Mi az a és b ha átló akkor kiszámolható, ha oldal akkor valamilyen adat még hiányzik (belső szög vagy átló hossza)
-1

Azóta már beszéltem a tanárral, és mondta, hogy ő rontotta el, de azért köszönöm a választ:). Döbbenet, hogy ennyi segítőkész ember van. Nem gondoltam volna, hogy valaki még aznap válaszolni fog.
Módosítva: 6 éve
0