Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hirdetőoszlop felszíne?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
330
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ebben az esetben a felületet a palást és az alap adja (ha mindkét végén zárt lenne 2 alappal kéne számolni, így csak eggyel)
r = 120 cm
m = 180 cm
Ta = π * r² = 45216 cm²
Tp = π * 2 * r * m = 135648 cm²
T = 45216 + 135648 = 180864 cm² = 18, 0864 m²
0