Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Felszín, térfogat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
328
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Térfogat szabály: V=(a*m) :2*M
V= (3*2,1):2*5= 6,3:2*5= 3,15*5= 15,75 köbcentiméter (cm3)
Felszín szabályához szükséges lenne az b és a c oldal hossza
0