Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Helyettesítés

Főoldal » Általános iskola » Matematika
742
Mennyi a következő kifejezések helyettesítési értéke a -2helyen?
4x(x-4)+x a négyzeten=
x a harmadikon-x a másodikon•(1-x)=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1


4·x·(x-4)+x²=4·(-2)·(-2-4)+(-2)²=52
x³-x²·(1-x)=x³-x²+x³=2·x³-x²=2·(-2)³-(-2)²=-20
0