Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mi a megoldás?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
367
Mi a végeredménye a következő kérdésnek: Egy négysszög belső szögeinek aránya 1:2:3:3. Mekkorák a négyszög belső szögei?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
x+2x+3x+3x=360 fok
9x=360 fok
x=40 fok
Így szögei: 40 fok, 80 fok, 120 fok és 120 fok
0