Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérem segítsenek!- matek trigonometrikus egyenletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
475
ctg alfa= -1
tg alfa= gyök 3
cos alfa= gyök 2 / 2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, trigonometria
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
-2