Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet

Főoldal » Általános iskola » Matematika
518
3.Végezd el a kijelölt műveleteket!
a, 3xy + 52x – 48y + 13xy +48x -13y +61y =
b, 2x(8x-2) =
c, -3y(2xy – 3x)=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
a,
16xy+100x=4x(4y+25)
b,
16x²-4x=4x(4x-1)
c,
-6xy²+9xy=-3xy(2y-3)
0

A) 16xy + 100x - 122y
B) 16 x2 - 4x
C) -6xy2 + 9yx
0

Köszönöm
0