Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gyors

Főoldal » Általános iskola » Matematika
311
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
6/9=2/3
15/25=3/5
24/32=3/4
15/32 ezt nem lehet tovább egyszerűsíteni
9/12=3/4
10/35=2/7
12/35 ezt se lehet
12/64=3/16
21/30=7/10
0