Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 7

Főoldal » Általános iskola » Matematika
413
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
na van egy gond az hogy en igaz hogy most tanuljuk te hidd el hogy en nm nagyon veszek reszt a Matek orakon bocsi sajnalom
-3

V=3,2×2×1,25=8 dm³ a térfogata
V=(2/3)×(3/2)×(5/4)=(30/24)=5/4=1,25 m³ a térfogata
Módosítva: 6 éve
1