Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

⦁ Adott egy függvény f(x)=-3x+3. Mennyi a meredeksége, és hol metszi a függvény az y-tengelyt? (2 pont)

Főoldal » Általános iskola » Matematika
448
soss
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
f(x)=-3x+3 egyenes meredeksége = -3
f(0)=-3·0+3=3 tehát az y tengelyt a +-ban metszi, ha pontosan akarok fogalmazni akkor a (0;3) pontban.
0