Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
358
DOLGOZAT
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5. feladat
5x+9=7x+19
9=2x+19
2x=-10
x=-5
Ellenőrzés
Bal oldal: -16
Jobb oldal: -16

6. feladat
A=6×3.5²=73,5 cm² a felszíne
V=3,5³=42,875 cm³ a térfogata

7. feladat
ezt majd a következő feladatnál mert nincs rajta az ábra






0