Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Oldd meg grafikusan a következő egyenletet: x - 2 = - 3x + 6

Főoldal » Általános iskola » Matematika
359
sos!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

Szóval ez az egyenlet: x - 2 = - 3x + 6
Így kell megoldani

x-2=-3x+6/+3x
4x-2=6/+2
4x=8/:2
x=2
Remélem tudtam segíteni.
0