Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges feladatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
447
3.) Két szám összege 3, különbsége 12. Melyik ez a két szám?

Előre is köszi!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sos!, nagyonfontos, EXTRASÜRGŐS
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a+b=3
a-b=12
2b=-9
b=-4,5 és a=7,5
0