Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek-kör

Főoldal » Általános iskola » Matematika
369
határozd meg az r sugarú körív hosszát, ha a körívhez tartozó középponti szög α, és
r=10 mm, α=45°
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
i=alfa(radiánban mért értéke)*r=0.79*10mm=7.9mm
Módosítva: 6 éve
1