Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek13

Főoldal » Általános iskola » Matematika
356
Zsófi észrevette hogyha tizen hét évvel ezelőtt ti életkorának tizen hét szeresét hozzáadnám mostani életkorához akkor éppen azt kapna meg hogy tizen hét év múlva hány éves lesz. Hány éves most zsófi?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Legyen x a mostani életkora
17(x-17)+x=x+17
17(x-17)=17
x=18
18 éves most Zsófi.
0