Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol fordítás!!

292
Valaki légyszí segítene le fordítani magyarra ?
Born in Amarillo, Texas to Korean-American parents, Cho spent most of her childhood years in Dallas and her late teenage years in Minnesota together with her younger brother. As a child, she was often a target for bullying and was hospitalized twice for injuries after being physically attacked, saying that "I had two teeth knocked out, a chipped tooth, [and] I still wear a wire . . . my entire face was cut up. It was bad. It took me six months to completely recover." Growing up in areas with few ethnic minorities, she was made to feel like an outsider. She attended Apple Valley High School and was a highly involved student, saying that "My parents put me in dance classes, martial arts, sports, spelling bees, painting, music, cello; all sorts of things." It wasn't until she moved to the University of Illinois at Urbana–Champaign where she majored in psychology that she connected with her Asian American background. It was there that she attended her first drama classes and developed an interest in the profession, noting "theater was the first time I felt like I could open up and be someone I could only imagine to be".

In 2004, Cho entered and won the Miss Korea Chicago competition, giving her the opportunity to take part in the Miss Korea Pageant in Seoul, South Korea. The latter proved to be a disappointing experience as she was urged to get plastic surgery. After graduating in 2007 she spent the summer of that year in Kenya on a two-month humanitarian trip. Upon her return, she decided to move to Los Angeles where she worked odd jobs while trying to pursue a career in acting.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Angol, sos, magyar, forditas
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
Született a Texasi Amarillóban koreai-amerikai szülőknek Cho az öccsével együtt töltötte a Dallasban levő gyerekkori évei többségét és a Minnesotában levő késői tizenéves éveit. Gyerekként ő gyakran volt egy annak szolgáló célpont, hogy erőszakoskodott, és sérülésekért szállították kórházba kétszer miután testileg megtámadott volt miközben azt mondta, hogy nekem volt két fogam, amit kiütöttek, egy szeletelt fog, [és] még mindig hordok egy drótot. . . Az egész arcomat összevágták. Ez rossz volt. Ez hat hónapot vett engem hogy teljesen térjen magához. Miközben kevés etnikai kisebbséggel nőtt fel területekben, őt arra késztették, hogy érezze magát kívülállónak. Az Apple Valley High Schoolra járt és nagyon bonyolult diák volt miközben azt mondta, hogy a szüleim táncosztályokba tesznek engem, harcművészet volt, sportvolt, helyesírási verseny volt miközben festett, zene volt, cselló volt; minden fajta dolog. " Ez volt nem amíg elköltözött az Illinoisi Egyetembe Urbana–Champaign hol ő majored pszichológiában az csatlakozott az ázsiai amerikai hátteréhez. Ez ott volt az részt vett az első színi osztályain és fejlesztett egy érdeklődést a hivatásban miközben észrevette, hogy a színház volt az első alkalom, amikor éreztem, kedvel ki tudtam nyílni fent és legyél valaki, akit csak el tudtam képzelni, lenni.

2004-ben Cho belépett és Korea Chicago versenyt nyert el a Missnek miközben neki adta a lehetőséget, hogy részt a Miss Korea Pageantben vegyenek Szöulban, Dél-Korea. Az utóbbi bizonyított, hogy kiábrándító tapasztalat, hogy ahogy őt arra ösztönözték, hogy kapjon plasztikai sebészetet. Fokokra osztó 2007-ben annak a Kenyában levő évnek a nyarát költötte egy két hónapos humanitárius utazásra. A visszatérésén, úgy döntött, hogy elköltözik Los Angelesbe, ahol alkalmi munkákat működtetett amíg megpróbált színjátszásban üldözni egy karriert.
1