Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértani sorozat, segítesz?

Főoldal » Középiskola » Matematika
509
Egy mértani sorozat első tagja 7, hányadosa 6. Mennyi a sorozat első 5 tagjának összege?
Légyszi magyarázd el érthetően hogyan is számoltad.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, sorozat, mértani
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
-2

Csatoltam képet.
-1

Ha valóban kíváncsi vagy ilyen feladatok megoldására, kérlek nézd meg a youtubon az erről szóló videómat.
https://www.youtube.com/watch?v=m5_4ajlXAI0&list=PLwXxAxAEOlGg981HeeuaSl_WoflUNqhoW&index=4
1