Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
370
Egy téglalap oldalai 4 cm és 6 cm. A téglalapot forgasd meg a 4 cm-es oldala körül.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Legalább a kérdést kiírhattad volna!
Sejtésem szerint a felszínre és a térfogatra vagy kíváncsi.

m= 4cm, r= 6 cm
A=2·r²·π+2·r·rπ·m=2·6²·π+2·6·π·4=120π=376;99 cm²
V=r²·π·m=6²·π·4=144π=452,39 cm³
0